Dé rijschool uit Alphen aan den Rijn

rijschool alphen aan den rijn

Met al meer dan 20 jaar ervaring is Rijopleiding Janssen één van de meest succesvolle rijscholen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Gedurende deze hele periode hebben we altijd één van de hoogste slagingspercentages van rijscholen uit Alphen aan den Rijn behaald. We werken met een klein team en je blijft bij dezelfde instructeur, van de eerste les tot aan het examen.

Samen met je instructeur maak je een stappenplan, dat voldoet aan jouw wensen, voor het behalen van je rijbewijs. Ben je alleen 's avonds of in het weekend beschikbaar? Geen probleem, wij lessen van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.


rijbewijs halen alphen aan den rijn

Rijles vanaf 16,5 jaar

Ben jij ouder dan 16,5 jaar en kun je niet wachten om achter het stuur van een auto te kruipen? Dat kan bij ons! Zo kun je op je 17e al in het bezit zijn van een rijbewijs.

Lees meer
goedkoop rijlessen

Tarieven

Meld je nu aan en ontvang tijdelijk naast een proefles óók een gratis rijles van één uur t.w.v. € 42,-. Bekijk de tarieven van onze pakketten en losse lessen!

Lees meer
rijschool alphen aan den rijn

Theorie

Wij bieden een pakket aan om online onbeperkt theorielessen te volgen en theorie-examens te oefenen voor een periode van 3 maanden. Daarnaast verzorgen wij ook boekensets.

Lees meer