Rijschool Alphen aan den Rijn – Bij Rijopleiding Janssen haal je in 1 keer jouw rijbewijs!

rijschool alphen aan den rijn lesauto

Met al meer dan 20 jaar ervaring is Rijopleiding Janssen één van de meest succesvolle rijscholen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Gedurende deze hele periode hebben we altijd één van de hoogste slagingspercentages van rijscholen uit Alphen aan den Rijn behaald. Onze rijschool werkt met een klein team en je blijft bij dezelfde instructeur, van de eerste les tot aan het examen.

Samen met je instructeur maak je een stappenplan, dat voldoet aan jouw wensen, voor het behalen van je rijbewijs. Ben je alleen 's avonds of in het weekend beschikbaar? Geen probleem, wij lessen van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.


rijbewijs 2todrive

Rijles vanaf 16,5 jaar

Ben jij ouder dan 16,5 jaar en kun je niet wachten om achter het stuur van een auto te kruipen? Dat kan bij ons! Zo kun je op je 17e al in het bezit zijn van een rijbewijs.

2toDrive
gratis proefles

Prijslijst

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Zo kun je proeven aan de manier van lesgeven en leer je de instructeur en auto kennen. Bekijk de tarieven van onze pakketten en losse lessen!

Prijslijst
theorie rijbewijs

Theorie

Wij bieden een pakket aan om online onbeperkt theorielessen te volgen en theorie-examens te oefenen voor een periode van 3 maanden. Daarnaast verzorgen wij ook boekensets.

Theorie

Rijschool in regio Alphen aan den Rijn


Rijopleiding Janssen is niet alleen actief in Alphen aan den Rijn, maar ook omliggende plaatsen.

Woon jij bijvoorbeeld in Woubrugge, Leimuiden, Ter Aar, Langeraar, Aarlanderveen, Koudekerk aan den Rijn of Hazerswoude-Rijndijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze rijschool geeft al jaren rijles in deze plaatsen en wij verwelkomen jou graag!

Onze examenplaats is Leiden.